Restaurant nunta Pipera

Restaurant Nunta Pipera

restaurant nunta piperaSituat în zona Pipera-Tunari, Salon Amfiteatru este o locație cu adevărat specială, aristrocratică, în care se pot organiza evenimente speciale din viața ta precum nunți, botezuri, aniversări,  conferințe.

Restaurantul se află în zona Pipera – Tunari, la maxim 5 minute de Otopeni, Balotești, Ștefănești, Voluntari, Corbeanca.

Cauți un restaurant în Pipera, Tunari, Otopeni, Voluntari, Balotești, Ștefănești sau Corbeanca? Acum l-ai găsit.

Vino să vizitezi locația.

Restaurant nunta Pipera – 400 de locuri

Aici se pot desfășura evenimente private cu un număr impresionant de persoane.

Ceea ce este important la Restaurant Nunta Pipera – Salon Amfiteatru este aceea că are capacitatea de 400 de persoane în același spațiu. Prin acest lucru, dar și prin așezarea de tip amfiteatru, el are un caracter de unicat în zona București – Ilfov.

Numărul minim de persoane pentru ca un eveniment să se poată desfășura este de 250 de persoane. Orice număr sub această valoare face ca sala să pară goală.

Dar nu doar numărul de persoane impresionează ci și suprafața și înălțimea spațiului. Peste 2200mp de clădire și o înălțime liberă de 6,00m fac spațiul să fie unul generos și potrivit pentru întâlniri.

Restaurant nunta Pipera – Amfiteatru

Dar cu adevărat fără egal este amplasarea de tip amfiteatru  și în trepte a participanților.

Tot spațiul este aranjat în trepte către zona pentru dans și scena la care vor cânta artiștii.

Acest lucru va face posibil ca toți mesenii să fie tratați cu același respect și nici unul să nu fie privat de a urmări toate evenimentele, fără a fi necesar a se ridica de la masă.

Restaurant nunta Pipera – loc de joacă pentru copii

În interiorul clădirii este amenajat și un loc de joacă pentru copii.

O cameră a fost special amenajată pentru a putea fi utilizată pentru distracția celor mici.

De câte ori nu ți-au pus problema ce vei face cu cei dragi? Acum, dincolo de petrecerea celor mari vom avea și petrecerea celor mici. Nu mai este nevoie să îi lăsați acasă ba mai mult, este recomandat chiar să  îi aduceți să dea suflet evenimentului.

La locul de joacă vor fi permanent supravegheați.

Restaurant Nunta Pipera – miniHotel

Un miniHotel este pus la dispoziția clienților.

7 camere duble se pot folosi de cei care închiriază spațiul. Camere dotate cu baie proprie și dotări la cel mai înalt nivel.

Intrarea se face separat față restaurant, cu zonă de recepție proprie și o izolarea fonică ce permite odihna corespunzătoare.

De câte ori nu ai simțit nevoia să duci copiii la culcare, o rudă dragă să se poată odihni puțin, sau să ai un spațiu în care să te poți schimba. Acum le ai pe toate la Restaurant Nunta Pipera.

Mai multe detalii cu privire la spațiu puteți vedea intrând aici: www.restaurantnuntapiperatunari.ro .

Restautant Nunta Pipera – cele mai bune prețuri

Avem cele mai bune prețuri pentru această gamă de restaurante.

Ele sunt potrivite pentru cei care vor să facă din evenimentul lor unul cu adevărat special.

Intră aici și vezi care este oferta și prețurile noastre.

Pentru mai multe detalii și pentru contact intrați aici.

Bucătărie proprie cu personal de înaltă pregătire

Unui restaurant de o așa anvergură îi stă bine numai cu o bucătărie proprie.

Dispunem de personal de înaltă pregătire și care reușește cu succes să vă pună la dispoziție cele mai bune produse tradiționale dar și din cele mai rafinate din gastronomia internațională.

Pornim de la produse proaspte și realizăm numai bucate alese, proaspete și de calitate. Nimic nu se produce în afara restaurantului, totul se face în aceeași zi.

Personalul dispune de o bucătărie impresionantă în care fiecare aspect solicitat de normele naționale și internaționale a fost respectat întocmai. Cele mai înalte norme de igienă au fost implimentate cu scopul expres de a pune pe masa invitaților bunătățuri fără de cusur.

Politica Restaurantului

Evenimentele se pot desfășura în orice interval stabilit împreună cu clientul.

Se pot organiza evenimente de tipul: nunți, botezuri, conferințe, petreceri de firmă, aniversări, petreceri private.

Pentru a se fixa  o dată este necesar a se plăti o taxă de rezervare ce se scade din suma totală necesară de plată. Anularea evenimentului, indiferent de motiv, atrage după sine pierderea taxei de rezervare indiferent de momentul la care se va întâmpla acest lucru.

Plata se va face astfel: 1. taxa de rezervare; 2. avans înainte de eveniment; 3. plata finală după desfășurarea evenimentului.

Vă oferim nu doar intimitatea de care aveți nevoie dar și confidențialitatea evenimentului dacă acest lucru este solicitat.